CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Het voordeel van Instagram likes kopen

 

Met de app en website van Instagram kun je eenvoudig foto’s en korte video’s bewerken en delen via social media. Veel Nederlanders gebruiken de app al en bedrijven volgen in rap tempo. Enthousiast maken zij een account aan, maar merken vervolgens dat het veel tijd kost om volgers en likes te krijgen. Het hebben van voldoende volgers en likes is van cruciaal belang voor het succes van het Instagramaccount. Het vervelende is dat mensen vaak niet de eerste willen zijn om een profiel te liken. Pas als veel anderen hen voorgingen gaan zij ook over tot actie. Om je profiel een vliegende start te geven is Instagram likes kopen daarom een slimme optie.

 

Snelle groei

Door likes in te kopen breng je jouw Instagramaccount meteen bij een grote groep mensen onder de aandacht. Als deze nieuwe mensen met jouw profiel gaan interacteren komt dit ook weer bij een volgende groep mensen onder ogen. Zo wordt je bereik steeds groter en zal je ook gratis organische likes ontvangen. Het is ook interessant om volgers en reacties te kopen. Een profiel met veel volgers trekt mensen namelijk over de streep om jouw profiel ook te gaan volgen. Door reacties te kopen stimuleer je bezoekers om zelf ook een reactie achter te laten. Als jouw bedrijf zich op de Nederlandse markt richt, zorg er dan wel voor dat je Nederlandse volgers en likes inkoopt. Het staat niet betrouwbaar als jouw volgers alleen maar uit het buitenland komen.

 

Meer aandacht

Doordat zoveel mensen en bedrijven op Instagram aanwezig zijn worden er steeds meer foto’s en filmpjes geplaatst. Het is voor jou daardoor moeilijk om bij je doelgroep onder de aandacht te komen, omdat je simpelweg niet genoeg bereik hebt. Likes inkopen zorgt ervoor dat je bereik groter wordt en dat steeds meer mensen jouw foto’s en video’s onder ogen krijgen. Posts die veel worden geliked leveren ook weer sneller nieuwe fans op.

 

Hoe pak je het aan?

Er lijkt een relatie te bestaan tussen hoe vaak een bedrijf post en de hoeveelheid volgers die het heeft. Meer posten zorgt doorgaans voor meer likes en volgers. Plaats daarom het liefst een paar keer per dag interessante content. Bedenk daarbij wat de doelgroep graag zou willen zien. Roep fans op om te reageren en om zelf ook foto’s te plaatsen.