CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Hoe begin jij jouw ochtend?

Ieder mens is natuurlijk uniek en net weer iets anders dan zijn of haar broers en / of zussen. Dat zie je aan het uiterlijk van de persoon, maar misschien nog wel meer aan het gedrag, de gewoontes en de bijzondere trekjes van deze man of deze vrouw, deze jongen of dit meisje. Deze unieke eigenschappen komen ook zeker terug in de ochtend routine die deze persoon ’s ochtends uitvoert, denk bijvoorbeeld aan hoe laat je op staat, wat voor ontbijtje je eet (als je al iets eet) en hoe haastig jij moet zijn om op te kunnen vertrekken. Hoe jij jouw dag start, bepaalt grotendeels hoe de rest van jouw dag zal gaan. Wanneer je ’s ochtends erg aan het stressen bent, zal je merken dat je de hele dag nog een beetje onrustig blijft. De stress blijft namelijk altijd nog voor een beetje in je lichaam zitten. Maar van alle ochtend types, waar herken jij jezelf in?

 

Type 1 : de uitslaper

Slapen en lekker in bed liggen zijn jouw grootste hobby’s, heerlijk vind je dat. Vroeg opstaan is gewoon echt niet jouw ding. Maar misschien maakt koffie jouw ochtend wel iets minder zwaar, kies bijvoorbeeld voor koffiecups. Dit is lekker makkelijk, heel snel en heerlijk van smaak. Wanneer je voor een dolce gusto cups proefpakket gaat, kun je een aantal verschillende soorten proberen om zo jouw favoriet te ontdekken.

 

Type 2 : de vroege vogel

De ochtend is jouw favoriete deel van de dag. Je vindt het heerlijk om wakker worden en de vogeltjes te horen fluiten. Een hele fijne en rustige manier om je dag te beginnen.

 

Type 3 : stresskip

Het duurt bij jou gewoon net iets langer voordat je echt wakker bent, maar daardoor verdoe je wel heel veel tijd aan onzinnige dingen zoals door Instagram scrollen. Gevolg is dat je altijd moet haasten.

https://www.koffiecupster.nl/