CK Producties
Image default
Woning en Tuin

Alles voor in en rond het huis koop je bij Deens

Deens.nl is een super handige site. Zo kun je er gericht zoeken naar bepaalde meubels zoals banken, stoelen, eettafels, kasten en poefen. Ben je fan van een bepaald merk zoals HKliving, Madam Stolz, Zusss, Urban Cotton of House Doctor? Je kunt in het aanbod van alleen dat label speuren naar nieuwe spulletjes. Een wandkleed, een plaid, kussens, servies en kaarsenstandaards? Je vindt ze bij Deens. Is het de hoogste tijd om een van de kamers in huis een nieuwe look te geven? Bekijk de Deens-collectie per ruimte, dus bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, kinderkamer, eetkamer, toilet. Een mooie toiletruimte is dat nu zo belangrijk, denk je misschien? Wij vinden van wel. Alleen al vanwege het feit dat jij, je partner en de kinderen er dag in dag uit een paar keer vertoeven. Voor bezoekers is het ook fijn dat het toilet er netjes en fris uitziet. Het hangt er een beetje van af hoe groot de kleinste kamer in huis is, maar met accessoires als de volgende zorg je voor een prettige sfeer:

  • set mangohouten boxen van Urban Nature Culture;
  • cactus van We Love Plants;
  • fotolijst van Doing Goods.

Leuk om te weten: ook voor in de tuin verkoopt deens.nl meubels en accessoires. Wij hebben het aanbod net uitgebreid bekeken en we geven je een paar tips.

Oerdegelijke Toni stoelen in rood. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. De hoogwaardige coating maakt deze Fatboy tuinstoelen bestand tegen roest en tegen de uv-stralen van de zon. De stoeltjes zijn in een set van 4 leverbaar. Is de zomer voorbij, stapel de Toni’s dan op elkaar en zet ze in de schuur of gebruik ze binnen.

Een droogrek gemaakt van bamboe. Met dit Tine K Home rek van 90 bij 100 cm kun je de was heerlijk buiten in de zon laten drogen.

Een hangmat, heb je die ook altijd al willen hebben? Wij adviseren het Madam Stolz model. Qua kleuren zijn de opties: mosterd – grijs – zwart / zand – bruin – paars / beige – grijsgroen.

https://www.deens.nl/nl/