CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Een totale make-over

Iedereen heeft minstens één keer in zijn leven een omslagpunt meegemaakt. Een moment waarop je denkt: “en nu ga ik het eens helemaal anders doen!”. Dit kan zijn doordat dingen niet zo lopen als geplant (scheiding, plotselinge werkeloosheid) of wordt veroorzaakt door een onaangenaam gevoel en ontevredenheid dat zich over de jaren heeft opgestapeld. De één besluit gezond te gaan leven en het uitgaan achter zich te laten, een ander besteed meer tijd aan zijn gezin en laat de jacht op een uitmuntende carrière even wachten, en weer een ander kiest voor een make over.

Steeds meer vrouwen in Nederland brengen een bezoekje aan de cosmetisch chirurg, ofwel de plastisch chirurg. Waar het tot enkele jaren terug een bedoening voor rijke vrouwen was, is het tegenwoordig voor alle lagen binnen de bevolking toegankelijk en steeds meer mensen doen het. Veel van hen hadden ook een omslagpunt en voelde zij zich niet prettig, waarna ze besloten over te gaan tot het nemen van actie.

Veel vrouwen zijn bijvoorbeeld ontevreden over hun lippen en zouden graag vollere lippen willen. Anderen zijn ontevreden over de kringen onder hun ogen van alle stress en moeheid en kiezen voor een liquid facelift. Waar men ook voor kiest, de reden is vrijwel altijd hetzelfde. De reden is namelijk je beter voelen over jezelf en voor veel vrouwen blijkt het inderdaad een uitkomst.

Het feit dat je er beter uitziet geeft vaak een enorme  boost aan het zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat er dus voor dat men zich zelfverzekerder voelt, liever onder de mensen komt en bijna letterlijk begint te stralen. Bovendien zien veel mensen niet eens dat je je hebt laten opereren en merken ze alleen op dat je er opeens veel beter uitziet. Misschien moet jij je er ook overheen zetten, en gewoon doen wat je altijd al graag wilde, een totale levens make-over.

http://faceland.nl/